Ha zajt akartok

2009.04.07. 19:13

Remélem, hogy Lukács Laciék nem fognak megsértődni, hogy az egyik albumjuk címét ezennel kölcsönvettem (amin amúgy a Tankcsapda legeslegjobb száma, a Törölközők teniszütőkkel is helyet kapott, de ez egy teljesen mellékes információ), de mindenesetre elég frappáns lesz a most következő témához, mivel egy netrádiót szeretnék nektek ajánlani, amelyet egy nagyon jó barátom szerkeszt szabadidejében, és bizton állíthatom, hogy jó ízléssel áldotta meg az Isten (mondjuk aztán kinek mi a jó ízlés, pl. a hardcore gabber zenét hallgatók nem feltétlenül fognak rajongani az általa pörgetett muzsikákért :)).

Szóval: tessék buzgón kattintgatni ide, a felülete enyhén spártai még, de a funkcióját teljes mértékben ellátja: 

http://bobesz.brotherhost.eu/

 

Tessék szépen elkönyvjelzőzni, ha megtetszett az anyag, ami betámadta a hallójárataitokat! Lesz kívánságműsor, meg hasonló nyalánkságok, ha elegen lesztek hallgatók! :)

Írta: JonC

Szólj hozzá!

Címkék: zene weblap

A bejegyzés trackback címe:

https://raktalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr151052389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása