Új háttér plusz ez+az...

2009.01.21. 00:08

Külön postot kell, hogy szenteljek az új háttérnek, mert úgy érzem, hogy nagyot alkottam :) Nektek is tetszik?

Illesszek be ide egy szavazást arról, hogy legyen-e szavazás arról, hogy kinek tetszik, és kinek nem az új háttér? :D Na jó, fárasztás helyett inkább szeretném felhívni a figyelmeteket az oldalon elég kitüntetett helyen trónoló votingra (kicsit szóismétlés-gyanús volt a 'szavazás' szó ennyiszer), amely csak egy kattintás nektek, ezért jó lenne, ha kifejeznétek, hogy mi a véleményetek erről a nyüvekről. Tudom, hogy lassan a fél blog arról szól, hogy próbálok visszaigazolást kapni, hogy valaki azért olvasgatja néha, amit írok, de ez az első blogom, és érthetően stresszel, hogy ne csak magamnak írjam :)

Azért, hogy legyen valami információtartalma is ennek a postnak, következzen Charlie az unikornis, amelyet egy kedves barátom blogjáról voltam oly kedves átemelni ide, sikeresen lenyúlva a kísérőszöveget is, amely így hangzik:

Hát bizony ha ezt végignézted, akkor szerintem te be vagy szívva

 

Tessék tesztelni a véretek THC-szintjét ezzel: 

 "Oh they took my freakin' kidney!" =)

(És akkor tessék elképzelni a következőt: a Youtube-on megnézték már majdnem kétmillióanszor, 16000 értékelés alapján 5/5 csillagot kapott, és kedvenccé választották több mint 34000-en! Persze, nem drogos a fél világ, aha... :))

A bejegyzés trackback címe:

https://raktalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr24892360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása