Mai füstölgésem

2009.03.16. 10:43

Annyira jó érzés néha társasházban lakni. Egy családi házban nem feltétlenül kelnék arra, hogy a felettem lakó szomszéd hajnali 8-kor(!!) néhány tenyerestalpas kollega segítségével nekiáll kibontani az ablakait, gondolom műanyagra cserélés szándékával. Természetes, hogy kb. egy órányi kínlódás után - amit visszaalvásokkal, és anyázással töltöttem el - felkeltem. Ekkor persze - mintegy varázsütésre - abbahagyták a furkálást, meg a nehéz fadarabok kidobálását az ablakon. Kábé az az eset, mint amikor az eső rákezd, amikor kilépsz a házból, de mihelyst fedett helyre érsz eláll. Ha már egyszer két hétre munkanélkülivé avanzsáltam magam, akkor legalább had élvezzem már ki! Most hogy ezeket a sorokat írom már síri csönd van, de már nem vagyok álmos. Fakk.

Írta: JonC

8 komment

Címkék: anyjukat

A bejegyzés trackback címe:

https://raktalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr301005086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tsyga 2009.03.16. 10:57:44

Tudom már, hogy miért nem írnak ide többen... Mert nem reagálsz minden kommentre... :P :D

JonC 2009.03.16. 11:00:28

köszi az újabb offot!
amúgy no comment... :)

Tsyga 2009.03.16. 14:02:59

Ok, szóval ez egy blog, ahova szeretnéd, hogy írjanak kommenteket, de ha nem neked tetsző dolgot írnak, akkor az már nem is jó. Demagóg vagy. :D Egyébként amikor me gnem offolok, akkor meg nem reagálsz rá, lásd előzőekben amikor intelektuális akartam lenni, és témábavágóan ajánlottam neked egy ellenutópiát... És hogy ne legyen off: a műanyag ablak nem feltétlenül egészséges. :P :D

Tsyga 2009.03.16. 14:04:30

És a helyedben én megbecsülném engem, hogy legalább kommentelek, nem úgy mint a többi passzív olvasó.:D

JonC 2009.03.16. 15:11:20

@Tsyga:
Hülyeségeket írsz. Ha a témához kapcsolódóan írnál nekem nem tetsző dolgot, és azért ugatnálak le, akkor jogos lenne a felvetésed, de az, hogy mindenféle offal teliszemeteled a blogot azért had szóljak már rád. A mai első kommented bőven ez a kategória.
Amúgy meg hol van az megírva, hogy minden kommentre köteles vagyok válaszolni? Bazmeg, gyere fel msn-re, ott beszélgethetünk, de ez egy blog kommentelőrésze, itt nem az a dolog lényege, hogy chateljünk!
Amúgy köszi a könyvötletért, be fogom szerezni, de még egyszer: ne várd el, hogy mindenre válaszoljak, arra ott az msn. Köszi.

JonC 2009.03.16. 15:12:22

@Tsyga: ha offolni akarsz inkább ne kommentelj.

Tsyga 2009.03.16. 16:50:23

Jó, rendben. Részemről akár ki is moderálhatod az off hozzászólásokat... Bár ezek szerint én nem értem a blogolás lényegét. Lehet ezért is nem él már a blogom. :D Sőt ezt is kimoderálhatod... De msn-en fenn sem vagy... :P na, mindegy... véleményem szerint egy honlap adminjának, vagy egy blogírónak -jó házigazda módjára- rendszeresen éreztetni kell az olvasóival, hogy interaktív az a blog... különben meg nem kellenek kommentek... szerintem... de Te tudod... És bocs az OFF-okért, tényleg moderáld, ha zavarnak, nem fogok megharagudni. (bár az, hogy "teliszemeteled", kicsit erős volt, de ezentúl nem fogom...)
süti beállítások módosítása