Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Abban az esetben ha röviden akarnám lerendezni a választ, akkor azt mondanám, hogy "mer' jó vazze", de természetesen bővebb kifejtésre szorul a dolog (már megint). Különben is, ha csak ennyit írnék válaszként, akkor hogyan élhetném ki a bonyolult körmondatok iránt érzett fétisemet? :) Szóval a kérdésre a válasz rendkívül összetett, de ha nem is lenne az, akkor is azzá teszem.

Néhány (lehet, hogy a legtöbb?) nő nem érti meg, hogy miért kell ez a fajta szórakozás nekünk. Érthetetlennek tartják, hogy a párjuk miért ír ki minden pornófilmet, és miért mondja a sima hálivúdi nyüvekekre, hogy "miután megnéztük törlöm". Szerintem azért, mert a pornófilm olyan mint egy Disney rajzfilm, csak éppen felnőtteknek. Ebben is - hasonlóan a mesékhez - valaki más bőrébe bújhatunk, ha van elég fantáziánk. Az egész csak képzelőerő kérdése a pornó esetében is, mivel hasonló mechanizmusokat indít el az emberben szerintem mint egy mese, csak éppen itt mindenkinek van lehetősége a segítségével kiélni a piszkos kis perverzióit, ha máshogy nem adatott meg :)

Három fajta nő létezik: amelyik élete tragédiájának tekinti, ha a párja pornót néz (a "miért nem vagyok én elég neki?" típus), aztán van az, amelyik elviseli a dolgot, de néha morog miatta, és van az, amelyik megértette, hogy nekünk erre szükségünk van. Mondanom se kell, hogy melyikkel a legkönnyebb az élet :)

Amúgy pornó és pornó között rengeteg a különbség. Most nem a milf, és a creampie (akit érdekelnek ezek a szakszavak, az nyugodtan üsse be őket Google-be :)) közötti differenciára gondolok, hanem arra, hogy a sima hetero filmek is nagyban eltérhetnek egymástól. Pedig a forgatókönyv mindig ugyanaz (cumi, aztán nyali, aztán... :)), mégis vannak filmek, amelyek örök kedvencek maradnak (például pár hete hihetetlen élmény volt a számomra, amikor egy torrentoldal jópár tagja, sőt néhány admin is kereste napokig égen-földön a Féktelen professzor és tanítványai c. klasszikust, mivel nekik is emlék volt még a régi HBO-s időkből, amikor még sugárzott ilyen témájú filmeket is :) Természetesen happy end a vége, az egyik admin megtalálta, és feltöltötte :)). Ezeket az ember többször hmm... előveszi, megnézi a kedvenc jeleneteit, már-már fejből tudja az egészet, és mégsem unja. Szerintem ez is egy olyan dolog amit a nők sose fognak megérteni :)

A post elején említettem a nők három típusát. Most azokról a nőkről szeretnék írni, akik hisztiznek a pornó miatt. Először is: ne tedd. Ennél butább okod nem lehet a veszekedésre, komolyan. A párod a büdös életben nem fogja abbahagyni az ilyen filmek gyűjtését, maximum téged fog otthagyni. Viszont ha téged tényleg elhanyagol nemileg némileg, akkor ott gondok vannak, amiket meg kell beszélni. (Megtörtént eset: kolleganő panaszkodik, hogy a "gyerek" (így hívja a barátját, hát istenem) pornót néz, ő meg hetente egyszer kapja meg ami jár. Természetesen nőhöz illően reagált: eltüzelte a csávó összes pornó DVD-jét. :)) Ez tipikusan egy olyan téma, amely kapcsán nagyon előtérbe kerül, hogy mennyire máshogy gondolkozik a két nem, és tulajdonképpen ezért érdekes ez a világ. Lehet, hogy a veled azonos neműekkel jobban kijössz (több közös téma, nőknél pl. főzési tanácsok, körömlakkozási trükkök, férfiaknál autók, meg a foci :)), de mégis ezen mérettetik meg az ember, hogy mennyire tudja megérteni a másik nemet.

Ezeknek a filmeknek vannak negatív hatásai is: az a srác, aki túl sok ilyet néz könnyedén kiéghet, és eljuthat arra a szintre, amikor már nem akar egy hús-vér nővel kezdeni, mert az macera, inkább egy duplakatt, meg egy slicckigombol, és megoldotta a problémát. Nekem volt egy osztálytársam, pár hónapig járt velünk, utána visszament magántanulónak, róla például köztudott volt, hogy Közép-Európa legnagyobb ilyen témájú gyűjteménye figyelt a vinyóján/DVD-in. Ez nem is lenne gond, csak a srácnak volt valami baja, nem mert az utcára se kimenni, és egy hatalmas németjuhásszal osztotta meg a szobáját (khm :)). Ő speciel pont az a típus, aki valószínűleg soha nem lesz képes arra, hogy összejöjjön valami csajjal, helyette marad a többszáz film meg a kutya. Na ez a szomorú...

A fenti példa ellenére én mégis azt mondom hogy ezek a filmek - mértékkel fogyasztva -  hasznosak. Bizton állíthatom, hogy ha nem nézhetnénk pornót, akkor sokkal többször csalnánk meg nőinket. Ez érdekesen hangozhat, kifejtem: a férfi (ahogy a nő is) alapvetően ösztönlény. Persze, az erkölccsel, meg társadalmi elvárásokkal ezt sikerült már erőteljesen tompítanunk, de tény, hogy vannak helyzetek, amikor az ösztöneink vezérelnek minket. (Most azt gondolod, hogy "peeersze vazze, megint magadból indulsz ki", de higyj nekem, ez így van.) Ami genetikailag belénk lett kódolva az a következő: terjeszd minél szélesebb körben a génállományodat (ezt de szépen sikerült megfogalmazni :)), míg a nők a következő utasítást kapták: minél nagyobb génállományból válogatva minél több gyereket szülj. Ezek a velünk született parancsok szöges ellentétben állnak a monogámia intézményével, viszont a monogámia bizonyos kor felett egy civilizált társadalomban társadalmi elvárás (érthetőbben: amikor a nagyanyád/nagyapád/idősebb rokonod megrángatja a pofikádat, és megkérdezi, hogy "na mikor mész már férjhez/veszel el valakit?", na az a társadalmi elvárás a gyakorlatban). Abban az esetben ha meg akarunk felelni a konvencióknak, akkor bizony szükség lehet pornóra is, hogy ne akarjuk (khm, hogy is mondtam? Ctrl+C, Ctrl+V lesz, nem tudok ilyen szépen fogalmazni még egyszer :)) minél szélesebb körben terjeszteni a génállományt. Ennek értelmében tulajdonképpen Kovi sokat tett azért, hogy a magyar párok együtt maradjanak, és ne szakítsanak egymással egy megcsalási ügy miatt :) Köszönet érte, Kovi mester! :)

 Eleget téptem a számat, következzék zárszóként egy idézet valakitől, aki nem szereti ezt a műfajt:

"Utálom a pornófilmeket. Baromi rossz látni, hogy valakinek másfél óra alatt több jó nő jut, mint nekem egész életemben!"

 

 Na igen, igaza van, ez tényleg bosszantó néha :)

A bejegyzés trackback címe:

https://raktalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr52964325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tsyga 2009.02.25. 13:38:41

A féktelen professzor és tanítványainak mi a eredeti címe? :P :D Azt már megtaláltam, hogy Salieri (ez már +), de esetleg egy screenshot sorozatot kérhetnék? :P :D :D :D

(de jó komment ez ehhez a témához... XD )

JonC 2009.02.25. 13:44:33

@Tsyga: valóban jó komment, csöppet off ugyan...
majd elővadászom neked valahonnan, légy türelemmel! :)

Tsyga 2009.02.25. 23:15:46

A 'bocsánatkérést' nem lehet kommentelni... pedig ciki. :P
Egyébként ezek szerint sokan olvassák ezt a blogot, ha feltünt az illetékesnek. De érdekesebb lenne a blogélet ha nem csak én kommntelnék.

JonC 2009.02.25. 23:57:48

@Tsyga: pont ezért nem lehet kommentelni, hogy ne ez legyen a fő téma. én is örülnék ha nem csak te kommentelnél :) (persze ennek is örülök, mondanom se kell :))

i.mrc 2009.03.17. 18:14:34

HAY! A pornó jó dolog, pláne ha nincs jobb! A csajok meg azért nem nézik, mert rájönnének mennyire prűdek tudnak lenni!
CSÁkány!
süti beállítások módosítása