... akkor van ideje kicsit rendberakni a blogja kinézetét. Ez történt ma, ugyanis a bloghu supportjának (konkrétan Bandesznak) köszönhetően sikeresen eltüntettem a két oldalsó boxsávból az egyiket, illetve még néhány apróságot sikerült eszközölnöm. Ezek közül melegen ajánlom a figyelmetekbe a jobb felső sarokban helyet foglaló musicbox-ot, amelyen keresztül csodálatos zenéket tudtok hallgatni. Mondjuk apró hiányossága, hogy ha távoztok a főoldalról, akkor a lejátszás megszakad, de ezen lehet úgy segíteni, hogy a linkekre kattintásnál nyomjátok a CTRL feliratú billentyűt.

Továbbá kivágtam a virtuális szemétdombra a Népsavazást is, mert egyszerűen fájt a szememnek, ahogy az alapvetően sötét színekkel operáló design előtt ott virított, mintha ő lenne a blog legfontosabb eleme (ha valaki mégis szeretne szavazni, az megteheti itt). Pedig nem ő az, hanem a 'Szólj hozzá!' felirat a postok alatt :) Ezzel kapcsolatban már akartam írni, szóval a következő felhívást szeretném tenni:

tessék regisztrálni a blog.hu-n (ezen a linken megtehető) és kommentelni a cikkeket! Látom, hogy sokan olvassátok a blogot (Isten tartsa meg jó szokásotokat), de kommenthiányban szenvedek! Tudom-tudom, facé' csináltam az egészet olyan szolgáltatónál, ahol regelni kell, hogy kommentelhess, de az egész művelet tényleg kb. 3 perc! :)

Remélem mindenkinek tetszik a változás, ha nem, akkor tessék kommentálni ehhez a posthoz az ellenvéleményeket :)

Szerk.: most látom, hogy ez a blip.fm-es nyüvek nem vált számot, tehát nem játssza folyamatosan a listán szereplő zenéket. Grrrrr... na mindegy, egy darabig még marad :)

A bejegyzés trackback címe:

https://raktalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr88932245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása