Grétsy Laci bácsi segédje

2009.02.08. 11:21

Megtaláltam az új nyelvészbajnokunkat, szerintem előadásokat kéne tartania a TV-ben helyesírásból, és nyelvhelyességből :) Szerintem Kazinczy is forog most a sírjában, mint a ventillátor:

Atoll eltekintve hogy nem vagyok ITT semmijen STAFF rangban meg kerem a letoltoket hogy Figyelmesen olvasak el a FIGYELMESZTETEST,

Kosszonom detto75

FIGYELMESTETES!!

A szabajok meg valtoztak de a lenyeg a letoltesre maradt:Talán a legfontosabb: a torrentezés lényege kapni és visszaadni, ezt TARTSD szem elött mikor egy letöltés elkezdesz. ITT is és a világon mindenütt a torrentezők jelképem MEGKÖSZÖNIK a feltöltok fáradozását éspedig úgy,hogy 100%-ban visszaosztják amit letöltöttek.AKI NEM TARCSA BE AZOK WARMOLVA A VAGY MEG VONJUK A LE TOLTEST 2 HETRE
       

Nem a szöveg tartalma a lényeg, hanem ahogyan írta (amúgy torrentoldalról van). Az érdekes az benne, hogy először 'tartsa'-t ír, utána meg 'tarcsa'-t... Közben elfelejtette, hogy hogyan kell írni a szót? :)

(Csak zárójelben: ha meg nem vagy "semmijen" staff-tag - hála az égnek, teszem hozzá - akkor meg miért ugatsz, meg fenyegetőzöl azzal, hogy megwarmolnak? :))

A bejegyzés trackback címe:

https://raktalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr19929778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása