Íme a vicc, ami ma eszembe jutott a munkahelyemen:

Két gyárigazgató beszélget:

- Te, fizetsz te a munkásaidnak?

- Hát nem, nem nagyon.

- Aztán bejárnak dolgozni így is?

- Be.

- Te figyejjjémá... ne szedjünk ezektől belépőt a portánál?

Az aktualitása pedig az volt, hogy a kedves cégem gazdasági vezetése kitalálta, hogy teeermészetesen a világválság miatt (most ez a Jolly Joker, ha ez elhangzik, mindent le lehet nyomni az emberek torkán) mostantól mi fizetünk azért, hogy bejárhatunk a céges busszal!

A vállalat ezzel a húzással havonta kb. 90-100000Ft-ot kaszál, amit gondolom minden hónapban egy szűkösen megrendezett céges bulira terveznek elkölteni, ahol meztelen lányok seggéről szippanthatják a kokót, mert másra nem igazán elég ez az összeg...

Természetesen lázadozni lehet (akár így mint én, akár szóban), de értelmetlen, a vezetés egyre-másra húzza elő az eddig sose hallott törvényeket, amelyeknek köszönhetően az utolsó cseppet is ki tudják facsarni a kedves munkatársaikból.

A következő tényleg az lesz, hogy belépőt fognak szedni, mint valami vidámpark bejáratánál, bár tény, hogy abban hasonlít egy ilyen helyre, hogy itt is van minden nap valami, amin lehet jókat röhögni...

 


A bejegyzés trackback címe:

https://raktalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr83906984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jezy 2009.01.28. 11:51:41

Csak hogy kicsit vígasztaljalak, nekem is kedveskedtek, igaz nem a cégnél, hanem a tisztelt törvényhozó barmok. Ujabb adót kell fizetnem az autómra, mivel a cégnél is használom. Össszeget pontosan nem tudok, de 7-15ezer forintig terjedhet cm3-től függően. Amit eddig fizettek költségtérítést abból az üzemanyag talán kijött. De ezen kívül fizetnem kell az autóra a biztosítást, súlyadót, időnként műszaki vizsgát, zöldkártyát, javítást (elég sűrűn). Hány bőrt akarnak még lehúzni rólunk? Persze nem muszály autóval járni, ahogy dolgozni sem, nyugodtan éhen lehet halni. Vagy ahogy Feri bátyánk mondta "El lehet menni innen!". Tessék! Így is el lehet képzelni az adócsökkentést, amit ígér, csak több fajta adót kell bevezetni. De inkább nem politizálok, nem értek hozzá, amit meg értek azon úgy is felhúzom magam. A lényeg, hogy nekünk jobb nem lesz.
süti beállítások módosítása