Megint találtam egy érdekes kis appletet a neten, amit mostantól a "szellemes" 'Verárjúfrom' nevű boxban tekinthettek meg. Nem kell tőle megijedni, nem harap, nem telepít kémprogramot, nem küldi az IP-teket/vércsoportotokat/szexuális orientációkat nekem/a rendőrségnek e-mail-ben, tehát teljesen ártalmatlan! Arra jó, hogy megtudjátok, hogy rajtatok kívül ki mit olvas, és az ország/bolygó melyik pontján ücsörög a gép előtt. Ezeket az infókat én eddig is tudtam (pl. hogy megnézték már az oldalt Kentuckyból is :)), de most már nektek is elérhetőek!

Ha ezek ellenére mégiscsak azt hiszed, hogy ez a CIA/FBI/BKV megfigyelőrendszere, akkor a keretén belül az Options-ra kattintva, majd azon belül 'Ignore my browser'-re bökve letilthatod, hogy ezentúl megjelenj a listában!

A bejegyzés trackback címe:

https://raktalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr69944773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tsyga 2009.02.17. 17:12:03

De nem elég inmtelligens... nem tudja hogy nem csak Celldömölkről lehetek én ilyen IP címmel... :)

JonC 2009.02.17. 23:08:43

az látod lehet, de ez nem is hibája szerintem...
süti beállítások módosítása